Skip to main content

Lody o smaku wanilii Bourbon w czekoladzie z kawałkami migdałów Mövenpick

1/1

Kategoria:
Lody i desery mrożone



W skład lodów o smaku wanilii Bourbon w czekoladzie wchodzą głównie mleko odtłuszczone, cukier, tłuszcz kokosowy i kakaowy, a także 4,5% migdałów. Początek składu niezły (jednak wiadomo, że słodycze nie są polecane na co dzień!). Plus za olej kokosowy! Dalej pojawia się mleko w proszku, emulgatory (w tym E 476), zagęstniki, syrop cukru inwertowanego, laski wanilii i i olej słonecznikowy. Mamy więc wanilię w naturalnych aromatach oraz (mało bo mało) dodatek samej, ekstrahowanej wanilii. Podoba nam się to, ale za powyższe dodatki ocena neutralna!



Producent
Mövenpick

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024