Skip to main content

Sos pesto calabrese

1/1

Kategoria:
Sosy i przyprawy

Monini Sos Pesto Calabrese składa się z: czerwonej papryki (37%), oleju słonecznikowego, sera ricotta (17%), syropu glokozowego, cebuli, soli, oliwy z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, sera Pecorino Romano ChNp* (2%), sera Grana Padano ChNp* (2%), mąki kukurydzianej, koncentratu pomidorowego, wody, cukru, aromatu, regulatora kwasowości: kwasu mlekowy (E 270), papryczki chilli w proszku oraz oregano. Skład tego pesto jest całkiem niezłe, poza syropem glukozowym, cukrem i kwasem mlekowym (przedłuża trwałość produktu). Za te trzy składniki wystawiamy minusa, za całokształt będzie ocena pozytywna (z minusem). Pamiętajmy, że nic nie zastąpi Nam świeżo zrobionego pesto!

 *ChNp - chroniona nazwa pochodzenia sera, zarejestrowana w Unii Europejskiej.

Producent
Monini

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024