Skip to main content

Marmolada Wieloowocowa

1/1

Kategoria:
Przetwory

Marmolada Wieloowocowa Stovit została posłodzona cukrem i/lub syropem glukozowo-fruktozowym, którego każdy powinien unikać. Niestety producent zastosował dodatek substancji konserwującej. Według rozporządzenia minimalna ilość owoców potrzebna do sporządzenia 100 g marmolady miękkiej wynosi 80 g. Marmoladę Wieloowocową Stovit sporządzono ze 108 g owoców na 100 g produktu, co jest zadowalającą ilością. Łączna zawartość cukrów wynosi 57 g na 100 g produktu.  

Producent
Stovit

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024