Makaron Lubelski 4 jajeczny z kurkumą

Kategoria:  Produkty zbożowe

Ocena

Makaron Lubelski wytwarzany jest tradycyjną, walcowaną metodą. Wyprodukowany z mąki pszennej, wody oraz płynnej masy jajecznej (18%), a nie proszku jajecznego jak w produktach niższej jakości, z dodatkiem kurkumy (0,07%). Kurkuma nadaje odpowiednią barwę, ale nie należy jej się obawiać. Produkty As-Babuni otrzymały wiele nagród krajowych i zagranicznych m. in. zwycięstwo w ogólnopolskich konsumenckich konkursach: MARKA LUBELSKIE 2012, NAJLEPSZE w POLSCE 2007 i 2011 oraz JAKOŚĆ ROKU 2010, 2012, 2015.

składniki
  • woda
  • mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
  • kurkuma w proszku
  • pasteryzowana masa jajeczna

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.