Skip to main content

Makaron Lubelski 4 jajeczny z kurkumą

1/1

Kategoria:
Produkty zbożowe

Makaron Lubelski wytwarzany jest tradycyjną, walcowaną metodą. Wyprodukowany z mąki pszennej, wody oraz płynnej masy jajecznej (18%), a nie proszku jajecznego jak w produktach niższej jakości, z dodatkiem kurkumy (0,07%). Kurkuma nadaje odpowiednią barwę, ale nie należy jej się obawiać. Produkty As-Babuni otrzymały wiele nagród krajowych i zagranicznych m. in. zwycięstwo w ogólnopolskich konsumenckich konkursach: MARKA LUBELSKIE 2012, NAJLEPSZE w POLSCE 2007 i 2011 oraz JAKOŚĆ ROKU 2010, 2012, 2015.

Producent
As Babuni

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024