Filety śledziowe w sosie tatarskim

Kategoria:  Ryba surowa

Ocena

Lisner Filety śledziowe w sosie tatarskim składają się głównie z filetów ze śledzia (32%, co nie jest dużą ilością), a także oleju rzepakowego, wody i śmietany. Na pewno mogłoby być tu więcej filetów rybnych. Nie podoba nam się dodatek zagęstników i konserwantów... I to aż dwóch. Aromaty także nam nie pasują. Ocena negatywna...

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    1268 kJ

  • Wartość energetyczna

    307 kcal

  • Tłuszcz

    28,6g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    4,3g

  • Węglowodany

    6,1g

  • -w tym cukry

    5g

  • Białka

    6,1g

  • Sól

    2g

  • jaja
  • ryby
  • goczyca
  • mleko
  • w zakładzie przetwarzane są również: skorupiaki, gluten, seler i soja

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.