Krakowska sucha

Kategoria:  Mięso, wędliny, ryby

Ocena

100 g produktu wyprodukowano ze 129,9 g surowców mięsnych (w tym: 114,3 g mięsa indyczego, 13,4 g mięsa wieprzowego oraz 2,2 g tłuszczu wieprzowego). Oprócz surowców mięsnych Krakowska sucha Indykpol składa się z różnych dodatków, m. in. wzmacniacza smaku, konserwantu, syropu glukozowego. Nie jest to najlepsza Krakowska sucha dostępna w sprzedaży.

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.