Skip to main content

Kiełbasa krakowska sucha

1/1

Kategoria:
Boczek i kiełbasy






Dużą zaletą Kiełbasy Krakowskiej suchej Morliny jest to, że 100 g produktu wytworzono ze 127 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa wołowego (łącznie 141 g mięsa). Jest to naprawdę wysoka ilość. Kolejną zaletą jest brak „zapychaczy”.  Uważamy, że produkt ten zasługuje na ocenę pozytywną z minusem.





Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024