Kiełbasa krakowska sucha

Kategoria:  Boczek i kiełbasy

Ocena






Dużą zaletą Kiełbasy Krakowskiej suchej Morliny jest to, że 100 g produktu wytworzono ze 127 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa wołowego (łącznie 141 g mięsa). Jest to naprawdę wysoka ilość. Kolejną zaletą jest brak „zapychaczy”.  Uważamy, że produkt ten zasługuje na ocenę pozytywną z minusem.





składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • Wartosć odżywcza

    w 100g

  • Wartość energetyczna

    887 kJ

  • Wartość energetyczna

    212 kcal

  • Tłuszcz

    11 g

  • -w tym nasycone kwasy tłuszczowe

    4,1 g

  • Węglowodany

    0,2 g

  • -w tym cukry

    0 g

  • Białko

    28 g

  • Sól

    3,4 g

  • Może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.