Frankfurterki

Kategoria:  Boczek i kiełbasy

Ocena

Morliny Frankfurterki składają się z mięsa wieprzowego, soli, glukozy, przypraw, askorbinianu sodu i azotynu sodu. Jest to dobry skład; nie pasuje nam jedynie azotyn sodu, ale to i tak niedużo dodatków w porównaniu np. z wieloma parówkami. Jesteśmy na TAK!

składniki
alergeny
  • może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, soi, mleka (łącznie z laktozą), selera, gorczycy

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.