Skip to main content

Kiełbasa podwawelska, Nove

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby

Kiełbasa podwawelska Nove składa się głównie z mięsa wieprzowego (78% - nie jest to imponująca ilość), wody i skrobi ziemniaczanej. Oprócz skrobi ziemniaczanej, innymi "zapychaczami" są karagen, białko sojowe i wieprzowe. Białko zwierzęce (w tym przypadku wieprzowe) jest stosowane w celu uzupełnienia zawartości białka w wyrobach wędliniarskich i nadania konsystencji wędlinom. Kiełbasa zawiera stabilizatory, przeciwutleniacz oraz konserwant. Smak produktu wzmacnia dodatek przypraw, glutaminianu sodu i aromatu naturalnego. Odpowiednią barwę nadają koszenila oraz ekstrakt papryki. Jest to produkt o przeciętnym składzie.  

Producent
Zakłady Mięsne "Nove"

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024