Skip to main content

Kaszanka na patelnię

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby

Kaszanka na patelnię Morliny składa się głównie z wody, kaszy jęczmiennej (18%) i krwi spożywczej wieprzowej. Dodatek mięsa wieprzowego wynosi tylko 4%. Oprócz mięsa wieprzowego Kaszanka Morliny zawiera mięso i maski z głów wieprzowych, tkankę łączną wieprzową i tłuszcz wieprzowy. Jako, że produkt zawiera dość dużo wody to konieczny był dodatek białka sojowego, które wiąże nadmiar wody. Smak kaszanki wzmacnia dodatek glutaminian sodu, soli oraz przypraw i ekstraktów przypraw.

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024