Puree jarzynowe z indykiem po 5. miesiącu

Kategoria:  Żywność dla niemowląt

Ocena

HiPP BIO Puree jarzynowe z indykiem po 5. miesiącu nie zawiera dodatku soli, co nas bardzo cieszy. Podczas wyboru zupki albo obiadu zwracajcie uwagę na to czy producent dodał sól. Jeśli tak to wybierzcie produkt bez soli. Uważamy, że skład Puree jarzynowego z indykiem jest pozytywny.

składniki
wartości odżywcze
  • warzywa* 41% (kukurydza* 23%. ziemniaki* 18%)
  • woda
  • gotowany ryż
  • mięso z indyka* 8%
  • olej rzepakowy* 1.3%
  • *z rolnictwa ekologicznego
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    292 kJ

  • Wartość energetyczna

    70 kcal

  • Tłuszcz

    2,4g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    0,5g

  • Węglowodany

    8,8g

  • -w tym cukry

    0,9g

  • Białka

    2,7g

  • Sód

    <0.02g

  • Sól

    <0.05g

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.