Hip-Chrup, chrupki kukurydziane orzechowe

Kategoria:  Przekąski

Ocena

Hip-Chrup orzechowe składają się głównie z kaszki kukurydzianej oraz miazgi z orzechów arachidowych. Jako, że są to chrupki kukurydziane to nie zawierają one glutenu (o czym informuje nas producent na opakowaniu). Uważamy, że chrupki Hip-Chrup byłyby równie smaczne bez dodatku glutaminianu sodu - miazga z orzechów nadaje im wyrazistego i wyjątkowego smaku. Również dodatek karmelu amoniakalnego uważamy za zbędny.

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.