Skip to main content

Henglein Kluski na parze

1/1

Kategoria:
Dania

Henglein Kluski na parze składają się głównie z mąki pszennej, wody i drożdży, a także cukru, mleka w proszku, tłuszczu palmowego i oleju rzepakowego. Spluchniaczem są fosforany, a także węglany sodu. Jest tu dodatek jaj w proszku i aromatu... Niektóre substancje naszym zdaniem nie są potrzebne - np. fosforany (gdyby użyć węglany sodu w większej ilości), aromat mógłby być naturalny... A jajka, jak w kopytkach tej firmy, nie z proszku, a z chowu ściółkowego.

Producent
Henglein

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024