Gawroszki Kiełbaski z serem i bekonem

Kategoria:  Mięso, wędliny, ryby

Ocena

Gawroszki Kiełbaski z serem (9,6%) i bekonem (10,3%) składają się w 62% z mięsa wieprzowego. Kiełbaski oprócz mięsa zawierają wodę, substancje zagęszczające (skrobię ziemniaczaną, białko sojowe, białko wieprzowe kolagenowe), stabilizatory, przeciwutleniacze, wzmacniacz smaku, tłuszcz roślinny częściowo utwardzony i substancję konserwującą. Skład sera i boczku również nie zachwyca. Nie jest to produkt dobrej jakości.  

składniki

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.