Skip to main content

Cykoria Krem do tortów o smaku waniliowym

1/1

Kategoria:
Mieszanki

Cykoria Krem do tortów o smaku waniliowym składa się głównie z preparatu białkowo-tłuszczowego, zawierającego m.in. częściowo utwardzone tłuszcz palmowy, mleko w proszku, emulgator), a także z cukru, skrobi modyfikowanej, mleka w proszku i żelatyny wieprzowej, kwasu cytrynowego, aromatu, koszenili. Uważamy, że tego typu produkty w codziennej diecie nie powinny się znajdować, natomiast od czasu do czasu, przy przygotowywaniu tortów, raz na jakiś czas można go użyć.

 

Producent
Cykoria

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024