Cykoria Krem do tortów o smaku czekoladowym

Kategoria:  Mieszanki

Ocena

Cykoria Krem do tortów o smaku czekoladowym składa się głównie z preparatu białkowo-tłuszczowego, zawierającego m.in. częściowo utwardzone tłuszcze roślinne, mleko w proszku, emulgator), a także z cukru, kakao, skrobi modyfikowanej, mleka w proszku i żelatyny wieprzowej. Uważamy, że tego typu produkty w codziennej diecie nie powinny się znajdować, natomiast od czasu do czasu, przy przygotowywaniu tortów, raz na jakiś czas można go użyć.


wartości odżywcze
alergeny
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    879 kJ

  • Wartość energetyczna

    209 kcal

  • Tłuszcz

    12g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    1g

  • Węglowodany

    21g

  • -w tym cukry

    <0.5g

  • Białka

    4,7g

  • Sól

    0,11g

  • mleko
  • produkt może zawierać gluten, jaja, produkty pochodne

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.