Chrupcie, Pałeczki kukurydziane

Kategoria:  Przekąski

Ocena

Produkt ten rekomendowany jest przez Polskie Stowarzyszenie Osób Chorych na Celiakię i na Diecie Bezglutenowej. Brak zawartości glutenu jest potwierdzony badaniami wykonywanymi przez akredytowane laboratorium Hamilton Poland Ltd. Z tego względu Chrupcie mogą być spożywane przez osoby uczulone na gluten. Pamiętajcie, że lepszym wyborem są chrupki kukurydziane niż chrupki smakowe czy też chipsy.

składniki
  • kaszka kukurydziana
  • sól

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.