Skip to main content

Chleb tostowy Us, Schulstad

1/1

Kategoria:
Produkty zbożowe

Octan sodu (E262) przedłuża świeżość chleba, a stabilizatory (E 471) zapobiegają przede wszystkim czerstwieniu pieczywa. Olej roślinny wpływa na zwiększenie objętości bochenka chleba i zwiększenie jego trwałości. Natomiast środek poprawiający mąkę, czyli kwas L-askorbinowy (E300) pomaga zatrzymywać gaz w cieście, co sprawia, że bochenek chleba rośnie i daje błędne wrażenie wielkości i wagi.

Producent
Schulstad

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024