Skip to main content

Baton Warszawski żurawina i czekolada

1/1

Kategoria:
Słodycze

Baton Warszawski żurawina i czekolada nie zawiera glutenu, arachidów, laktozy ani sacharozy. Indeks glikemiczny batona wynosi ok. 30-35 IG. Został posłodzony ksylitolem i bio syropem daktylowym. Taki baton, w przeciwieństwie do popularnych przesłodzonych słodyczy, jest źródłem błonnika. Można rzec, że Baton Warszawski to słodycz bez poczucia winy.  

Producent
Baton Warszawski

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024