Arrighi Lasagne Makaron 500 g

Kategoria:  Ryż i makaron

Ocena

Arrighi Lasagne Makaron  ma dobry skład. Należy pamiętać, że pszenica durum jest najlepszym pod względem technologicznym rodzajem pszenicy do produkcji makaronu.

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • mąka z pszenicy durum
  • woda
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    1476 kJ

  • Wartość energetyczna

    348 kcal

  • Tłuszcz

    1,1g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    0,1g

  • Węglowodany

    71g

  • -w tym cukry

    3,5g

  • Białka

    12g

  • Sól

    0,01g

  • pszenica
  • może zawierać śladowe ilości jaj

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.