Angelina! Bezglutenowe chrupki kukurydziane z jabłkiem i marchewką od 7. miesiąca

Kategoria:  Desery Produkty dla dzieci

Ocena

Angelina to ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane z dodatkiem jabłka (5%) i marchwi (5%). Stanowią zdrową przekąskę i mogą być spożywane już przez najmłodsze dzieci (od 7. miesiąca). Chrupki stanowią alternatywę dla chipsów oraz chrupek dosładzanych cukrem. Chrupki Angelina zostały wyprodukowane są bez użycia jakichkolwiek przypraw, sera i ich pochodnych - wolne są od soi, orzechów i laktozy. Ponadto nie zawierają dodatku soli i cukru. Również nie są smażone.























składniki
  • kukurydza
  • mąka ryżowa
  • olej słonecznikowy
  • suszona marchew
  • suszone jabłko

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.