Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł34,00 zł
Sposób użycia:
1. Pokrój mięso (np. pierś z kurczaka, schab) w kostkę i podsmaż na oleju.
2. Dodaj pokrojone ulubione warzywa i smaż chwilę razem z mięsem.
3. Dodaj 1 łyżkę pasty na każde 150 g składników (mięsa i warzyw razem). Opcjonalnie możesz dodać śmietankę.
4. Wymieszaj i podsmaż ok 2 min. Pyszne danie z patelni gotowe!
Inspiracja dla Ciebie:
Z Pastą do dań z patelni z karmelizowaną cebulą i wywarem wołowym przygotujesz szybki gulasz z wieprzowiną, papryką i cebulą.
Lista zakupów (na 2 porcje): 200 g schabu, 50 g cebuli, 50 g czerwonej papryki, 2-3 łyżki pasty, olej do smażenia, opcjonalnie śmietanka 60 ml.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 30 dni.
Więcej inspiracji na www.winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad