Skip to main content

Smalec wieprzowy chłodniczy

1/1

Kategoria:
Jaja, masło i margaryna

Smalec wieprzowy chłodniczy składa się wyłącznie z tłuszczu wieprzowego. Smalec, jako tłuszcz zwierzęcy uznawany był za "zły" tłuszcz - tymczasem niewiele osób wie, że mimo, że jest to tłuszcz pochodzenia zwierzęcego, zawiera on w około 50% kwas tłuszczowy oleinowy, jednonienasycony i bardzo zdrowy. Oczywiście - tłuszcz należy spożywać w odpowiednich ilościach (nie w nadmiarze), ale naszym zdaniem smalec nie powinien być demonizowany. Do smażenia niektórych dań jak najbardziej!

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • tłuszcz wieprzowy

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Superfoods. Mała encyklopedia superpokarmów

45,90 zł


Piszemy Etykiety, Twoje kosmetyczne „zrób to sam”

44,00 zł


Dla Ciebie, Mamo

79,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy e-book dla dziecka i rodzica na temat drugiego śniadania!

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2021