Skip to main content

Schär Ciabatta Bezglutenowe bułeczki

1/1

Kategoria:
Pieczywo jasne

Schär Ciabatta Bezglutenowe bułeczki nie zawierają glutenu i laktozy, co z pewnością jest korzystne dla osób, które nie tolerują tych dwóch składników. Na plus! Składają się głównie ze  skrobi kukurydzianej, wody, mąki kukurydzianej, błonnika z jabłka, mąki ryżowej, dekstrozy. Minusem jest obecność regulatorów kwasowości i zagęstnika - z drugiej strony pamiętajmy, że w bezglutenowym pieczywie dodatki są niezbędne, aby ciasto miało odpowiednią konsystencję (którą normalnie nadaje gluten). Oceniamy neutralnie.

Producent
Schär

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024