Skip to main content

MyFood Anchois w tempurze 300 g

1/1

Kategoria:
Specjalności / kuchnie świata

Anchois w złocistej tempurze, to jeden ze specjałów kuchni hiszpańskiej. Nie podoba nam się tu tylko obecność fosforanów, ale na szczęście są one na koniec. Mieszane uczucia mamy do oleju słonecznikowego, który ma nie do końca korzystny profil kwasów tłuszczowych z grupy omega (przewaga omega-6 nad omega-3).

Producent
MyFood

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024