Skip to main content

Masło polskie czosnkowe

1/1

Kategoria:
Jaja, Masło i margaryna

Masło polskie czosnkowe składa się z masła, czosnku i soli. Zawartość tłuszczu w maśle wynosi 75%. Masło jest  cennym źródłem najlepiej przyswajalnych form witamin A i E oraz przyswajalnej w niewielkim stopniu witaminy D. Uważajcie na podrobione masła, a dokładniej – na miksy tłuszczowe, które wyglądem przypominają opakowania masła. Czytajcie etykiety!

Producent
Mlekovita

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Masło
  • Czosnek 7.4%
  • Sól (0.3%)

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024