Skip to main content

Masło polskie czosnkowe

1/1

Kategoria:
Jaja, masło i margaryna

Masło polskie czosnkowe składa się z masła, czosnku i soli. Zawartość tłuszczu w maśle wynosi 75%. Masło jest  cennym źródłem najlepiej przyswajalnych form witamin A i E oraz przyswajalnej w niewielkim stopniu witaminy D. Uważajcie na podrobione masła, a dokładniej – na miksy tłuszczowe, które wyglądem przypominają opakowania masła. Czytajcie etykiety!

Producent
Mlekovita

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • masło
  • czosnek 7.4%
  • sól (0.3%)

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Superfoods. Mała encyklopedia superpokarmów

45,90 zł


Piszemy Etykiety, Twoje kosmetyczne „zrób to sam”

44,00 zł


Dla Ciebie, Mamo

79,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy e-book dla dziecka i rodzica na temat drugiego śniadania!

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2021