Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
Makaron został wyprodukowany z najlepszej jakości mąki pszennej razowej graham typ 1850, w której to produkcji wszystkie części ziarna są silnie rozdrabniane. Gotowy produkt zawiera około 83% bielma, 14,5% otrąb i 2,5% zarodków. Mąka z takiego 100% wymiału jest gruba i ciemna, zachowuje większość swoich składników odżywczych, a produkty z niej przygotowane są źródłem cennego dla naszego układu pokarmowego błonnika. Z tego względu zdecydowanie polecamy ten makaron. Produkty As-Babuni otrzymały wiele nagród krajowych i zagranicznych m. in. zwycięstwo w ogólnopolskich konsumenckich konkursach: MARKA LUBELSKIE 2012, NAJLEPSZE w POLSCE 2007 i 2011 oraz JAKOŚĆ ROKU 2010, 2012, 2015.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad