Skip to main content

Fasolka po bretońsku

1/1

Kategoria:
Dania gotowe

Skład Fasoli po bretońsku nie przedstawia się zbyt pozytywnie. Jest to zasługa boczku wędzonego oraz kiełbasy wiejskiej. Boczek wędzony składa się z mięsa wieprzowego (90%), wody, soli, glukozy, kwasu askorbinowego, glutaminianu sodu, zagęstnika, stabilizatora i konserwantu. Natomiast kiełbasa wiejska ma następujący skład: mięso wieprzowe (86%), woda, sól, czosnek, skrobia ziemniaczana, dekstroza, izolat białka sojowego, przeciwutleniacz (E 300), zagęstnik (E 407), stabilizator (E 450), wzmacniacz smaku i zapachu (E 621), konserwant (E 250). Uważamy, że Producent Fasolki po bretońsku powinien zmienić dostawcę wędlin.    

Producent
Almonte

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024