Skip to main content

Duńskie masło lekko solone

1/1

Kategoria:
Jaja, masło i margaryna





Tłuszcz mleczny w maśle Lurpak stanowi 82%. Przypominamy, że masło jest cennym źródłem najlepiej przyswajalnych form witamin A i E oraz przyswajalnej w niewielkim stopniu witaminy D. Z drugiej strony, ze względu na dużą zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych, a niską zawartość kwasów nienasyconych oraz wysoki poziom cholesterolu w tłuszczu mlekowym, uważa się masło za czynnik ryzyka w chorobach układu sercowo-naczyniowego.




Producent
Lurpak

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Superfoods. Mała encyklopedia superpokarmów

45,90 zł


Piszemy Etykiety, Twoje kosmetyczne „zrób to sam”

44,00 zł


Dla Ciebie, Mamo

79,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy e-book dla dziecka i rodzica na temat drugiego śniadania!

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2021