Skip to main content

Arla Apetina Mozzarella

1/1

Kategoria:
Ser

Arla Apetina Mozzarella składa się z mleka, skrobi ziemniaczanej, soli, kultur bakterii kwasu mlekowego, podpuszczki mikrobiologicznej. Gdyby nie skrobia ziemniaczana (zapobiega tutaj sklejaniu się wiórek), byłoby idealnie. Ale i tak dajemy ocenę pozytywną :-)

Producent
Arla Apetina

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024