Skip to main content

Agnesi Pesto alla genovese

1/1

Kategoria:
Przetwory

Agnesi Pesto alla genovese składa się głównie z bazylii, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek, sera Grana Padano (z dodatkiem lizozymu), a także orzechów różnych gatunków. Kwasowość reguluje kwas mlekowy, a witamina C - kwas askorbinowy - jest przeciwutleniaczem. Sądzimy, że lepiej byłoby bez lizozymu w serze - ale tak to skład poprawny ;)

Producent
Agnesi

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024