Skip to main content

Agnesi Makaron Spaghetti z pszenicy durum

1/1

Kategoria:
Ryż i makaron

Agnesi Makaron Spaghetti składa się z mąki twardej z pszenicy durum. Makaron produkowany jest z mieszanki pszenicy durum pochodzącej z krajów gwarantujących najlepszą jakość ziarna - z Włoch, Kanady (o najlepszej stałej jakości) i ze stanu Arizona - pszenicy o wysokiej zawartości białka, uprawianej na obszarach o małej zmienności atmosferycznej. Warto podkreślić, że mąka z pszenicy durum zawiera więcej fosforu, potasu, żelaza, miedzi, manganu, cynku, a także witamin z grupy B (B1, B2, B5, B6) oraz kwasu foliowego niż mąka z pszenicy zwykłej. Zawiera też luteinę, która ma ogromny wpływ na wzrok.

Producent
Agnesi

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Mąka z pszenicy twardej durum

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024