Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
Agnesi Makaron Spaghetti składa się z mąki twardej z pszenicy durum. Makaron produkowany jest z mieszanki pszenicy durum pochodzącej z krajów gwarantujących najlepszą jakość ziarna - z Włoch, Kanady (o najlepszej stałej jakości) i ze stanu Arizona - pszenicy o wysokiej zawartości białka, uprawianej na obszarach o małej zmienności atmosferycznej. Warto podkreślić, że mąka z pszenicy durum zawiera więcej fosforu, potasu, żelaza, miedzi, manganu, cynku, a także witamin z grupy B (B1, B2, B5, B6) oraz kwasu foliowego niż mąka z pszenicy zwykłej. Zawiera też luteinę, która ma ogromny wpływ na wzrok.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad