Skip to main content

Agnesi Makaron Le Eliche

1/1

Kategoria:
Produkty zbożowe, Spożywcze

Agnesi Makaron Le Eliche składa się z mąki z pszenicy twardej durum – niczego więcej. Jest to makaron bez jajek, dlatego też osoby uczulone na nie spokojnie mogą go spożywać. Makaron z pszenicy twardej durum ma najwyższą jakość (ze względu na właściwości – np. dużą szklistość, twarde bielmo). Poza tym – zgodnie z opiniami dietetyków – mąka z pszenicy durum (semolina) dużo korzystniej niż zwykła, wpływa na organizm. Ma więcej błonnika, tłuszczów, białka, składników mineralnych, witamin. Zawiera też luteinę, która ma ogromny wpływ na wzrok.

Producent
Agnesi

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • Mąka z pszenicy twardej durum

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Promocja

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł34,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024