Żelatyna (e 441)

Informacje o składniku

nie może być spożywana przez wegan i wegetarian. Otrzymywana z produktów ubocznych przetwórstwa mięsnego jak np. kości i skóra. Może być wytwarzana ze wszystkich gatunków zwierząt.

Grupa

środek zagęszczający i żelujący

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.