Jogurt truskawkowy Jogobella

Kategoria:  Nabiał

Ocena

Jogurt truskawkowy Jogobella składa się z mleka, cukru, owoców (9%; czyli truskawek, soku truskawkowego z koncentratu), mleka zagęszczonego odtłuszczonego, koncentratu soku z buraków czerwonych, aromatu, żywych kultur bakterii. Koncentrat soku z buraków czerwonych pełni rolę barwnika, natomiast cukier i mleko zagęszczone odtłuszczone dosładzają jogurt. W sprzedaży są jogurty owocowe z lepszym składem, ale i tak najlepszym rozwiązaniem jest połączenie jogurtu naturalnego z owocami.

składniki
alergeny
  • mleko
  • cukier
  • owoce - 9% (truskawki i sok truskawkowy z koncentratu)
  • mleko zagęszczone odtłuszczone
  • koncentrat soku z buraków czerwonych
  • aromat
  • żywe kultury bakterii
  • mleko

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.